LipoLaser

Topeste grasimile localizate, eficient

Laserul face minuni in multe domenii, inclusiv in cel al frumusetii, tratand diverse probleme dermatologice, precum si surplusul de grasime. Laserul, in tratamentul celulitei si al tesutului adipos, directioneaza undele laser spre zonele afectate, incalzind celulele grase pentru a determina dezlipirea lor de tesuturile conectoare.

Laserul este un dispozitiv optic ce genereaza lumina (fascicul de radiatie electromagnetica), cu o densitate foarte mare de energie. Principiul de functionare este cat se poate de simplu: la doze optime de radiatie laser are loc catre organism, o pompare energetica. Lumina sub forma de fotoni se absoarbe in tesut, iar efectul de penetrare a tesuturilor este determinat de mai multi factori ca: lungimea de unda a razei laser, timpul de actiune, energia emisa.

Tratamentul cu Lipolaser este nedureros, sigur, non-invaziv, fara efecte secundare, in timpul carui se resimte doar o usoara incalzire locala.

Permeabilitatea membranelor adipocitelor este modificata de razele laser, iar trigliceridele sunt eliberate in lichidul interstitial, transferate in sange si apoi metabolizate.

Procedura duce la eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp armonios, dupa doar cateva sedinte, rezultate care se observa in masuratorile circumferintei, in gradul de conturare a corpului si in coeficientul de masa grasa corporala.

perfectbody-18

Scapa rapid de cm si favorizeaza scaderea in greutate

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights