Eximia HR77 Platinum

Eximia Platinum

Revolutionează tratamentele de remodelare, sculptare, tonifiere și slăbire corporală incorporând terapii puternice de ultimă generație, care asigură rezultate mai eficiente și mai rapide.
Pana la acest moment, nici un alt echipament nu combină tehnologiile într-un mod atât de eficient pentru a oferi rezultate cu adevărat uimitoare, dar cel mai important, reale.

carton 4x5 - eximia logo PB

Ce tehnologii folosește Eximia?

Laserporație Multipolară - Scade volumul țesutului adipos într-un timp scurt și fără efecte secundare.

Microdermolift - Exfoliere delicată sau profundă cu acțiune de oxigenare și rejuvenare.

Endo Radio Mag - Stimulează, reactivează și remodelează silueta în scurt timp.

Radioporatie Squar-Tech - Acțiune focalizată care stimulează producția de colagen și elastină.

Endoface - Regenerare, conturare facială, tonifiere și fermitate, cu efecte de lifting instant.

Când este cazul să apelezi la Eximia?

Eximia și-a dovedit eficiența pentru milioane de clienți din lumea întregă, iar prin protocoalele rapide , bine stabilite și ultraeficiente, Eximia devine alegerea ideală atunci când vrei să îți sculptezi silueta într-un mod relaxant, non-invaziv, nedureros, fără efecte secundare sau perioade de recuperare.

Ce efecte are Eximia?

Elimină până la 40% din țesutul adipos;
• O alternativă unică a liposuctiei chirurgicale;
Redă fermitatea și elasticitatea pielii;
• Tratament non-invaziv și nedureros;
Rezultate garantate de la prima ședință în slăbirea în centimetri;
• Ajută la accelerarea metabolismului celular și oxigenarea țesuturilor;
Tehnologii inovatoare create de medici;
Reduce definitiv stratul de grăsime, fără efecte secundare.

Ce zone pot fi tratate cu Eximia și cât timp durează o ședință?

Eximia este un tratament eficient pentru absolut orice zonă prezintă țesut adipos în exces și deranjant pentru client.

Gușă
• Brațe
• Spate
• Abdomen
• Flancuri
• Fese
• Coapse (față și spate)
• Gambe

Durata unei ședințe de tratament variază în funcție de numărul de zone lucrate și dimensiunea acestora. Astfel o ședință durează de la 20 de minute pentru o singură zonă mică și până la 90 de minute, timp în care se pot lucra 3 zone mari.

Câte ședințe sunt necesare pentru a avea rezultate?

Rezultatele cu Eximia HR77 Platinum vor fi vizibile de la prima ședință , însă protocolul standard de tratament presupune între 10-12 ședințe pentru rezultate complete și de lungă durată.

Ai în vedere că numărul ședințelor poate scădea sau crește în funcție de necesitățile și constituția specifice fiecărei persoane, însă acest aspect se poate determina cât mai exact în urma evaluării corporale pe care o oferim în salon, complet Gratuită , înainte de începerea tratamentului cu Eximia HR77 Platinum.

Pentru rezultate remarcabile , este absolut necesar să respecți protocolul de tratament recomandat, să efectuezi 2, maximum 3 ședințe pe săptămână , neapărat cu o zi pauză între ședințe.

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights