Epilare Progrsiv Definitiva

Epilare progresiv definitiva

Laser Dioda808 cu camera video incorporata
Tehnologie avansata pentru rezultate rapide, conform celor mai exigente cerinte!
Folosim un aparat de ultima generatie, efectuand cel mai eficient tratament atunci cand vine vorba de epilare definitiva eficienta, indiferent de fototipul pielii sau de tipul firului de par.
Rezultatele obtinute cu ajutorul acestui aparat, sunt de lunga durata, extinzandu-se pe o perioada de 10-12 ani. Acest laser poate trata orice zona a corpului, eliminand parul inestetic de pe brate, axile, mustata, inghinal, axial, picioare etc.
Epilarea definitiva cu laser, desi pusa sub semnul intrebarii de multe ori, reprezinta o procedura sigura pentru piele si organism, fiind non-invaziva si nedureroasa.
Firele de par nedorite sunt eliminate inca de la prima sedinta de tratament, datorita razelor laser ce patrund pana la o adancime semnificativa pentru a distruge inclusiv foliculii din profunzime, nu doar pe cei superficiali, fara, insa, ca tesutul adiacent sa fie afectat.

Laserul Soprano Titanium
Laserul Soprano Titanium reinventeaza procesul de indepartare a parului nedorit si face intreg procesul de epilare mai confortabil si mai rapid.
Acest laser este de ultima generatie, recunoscut la nivel mondial, care au cea mai mare eficienta pentru indepartarea pilozitatii.
Sedinta de epilare definitiva cu echipamentul laser Soprano Titanium se realizeaza intr-un timp mult mai scurt si fara durere, datorita tehnologiei unice 3D.
Epilarea definitiva cu laser se poate face pe toata perioada anului, nu este dureroasa, nu iradiaza, iar in functie de tipul de piele si de caracteristicile firului de par, rezultatele dorite apar, in medie, dupa 6-8 sedinte de tratament.

perfectbody-14
pbs-28

Rejuvenare faciala si corporala incorporata!

In timp ce pilozitatea de pe orice zona a corpului, este indepartata in mod eficient si rapid cu ajutorul laserului dioda, are loc, de asemenea, stimularea procesului de rejuvenare, atat la nivel facial, cat si la nivel corporal.

Bineinteles, puteti opta exclusiv pentru acest tratament de intinerire (rejuvenare).

Tehnologia utilizata pentru efectuarea acestui tratament, este una extraordinara, asa ca rezultatele vor fi vizibile imediat:

Rejuvenarea faciala si corporala poate fi realizata in orice anotimp, insa cu respectarea indicatiilor specialistilor.

Tehnologia de ultima generatie, are un efect instantaneu asupra texturii si tonusului pielii, acestea fiind mult imbunatatite.

Inainte si dupa realizarea tratamentului, tehnicienii nostri vor avea grija sa va ofere toate informatiile necesare si importante pe care sa le aveti in vedere.

Acum poti avea corpul frumos la care visezi si tenul tanar, fara imperfectiuni!

Bineinteles, puteti opta exclusiv pentru acest tratament de intinerire (rejuvenare).

Tehnologia utilizata pentru efectuarea acestui tratament, este una extraordinara, asa ca rezultatele vor fi vizibile imediat:

Alege cu incredere epilarea definitiva!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights