Sculptor

Sculpteaza-ti corpul

Sculptor reprezinta tratamentul ideal atunci cand se doresc rezultate rapide si eficiente in ceea ce priveste: procesul de slabire, remodelare, tonifiere, eliminarea celulitei, reintinerire.
Sculptor inglobeaza terapiile cele mai eficiente si performante, combinand 5 tehnologii avansate pentru a trata diferite probleme de ordin estetic:

Iata care sunt tehnologiile pe care acest aparat miraculos, le inglobeaza cu succes:

- HImFU – terapie unica, patentata pentru slabire localizata ce se masoara in centimetri pierduti dupa fiecare sedinta
- CrioRadiofrecventa - combina concomitent radiofrecventa (60 grade) multipolara sau monopolara cu criolipoliza (-15 grade) - trateaza celulita si laxitatea, si are efect de lifting
- Masaj transdermic DermoHealth
- Dermoled - terapie LED Laser - efect lifting, modeleaza, recontureaza
Sculptor inglobeaza terapiile cele mai eficiente si performante, combinand 5 tehnologii avansate pentru a trata diferite probleme de ordin estetic:

perfectbody-07

Remodeleaza-ti corpul cu Sculptor

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights