Despre Noi

Povestea Noastra

Perfect Body Salon a luat nastere din dorinta de a satisface necesitatea oricarei persoane (femeie sau barbat) de a arata mereu bine si de a fi multumita in permanenta, de aspectul fizic.

Un salon modern, cu design placut, aparatura de ultima generatie, produse profesionale de cea mai buna calitate, personal dedicat si o atmosfera intima este tot ce ai nevoie pentru a apela la serviciile noastre!

Echipa noastra cu experienta te asteapta in salonul nostru din Str. Gării, Nr.2, Tulcea.

Concept

Reteta pentru rezultate uimitoare este echilibrul dintre aparaturi moderne, tratamente inovatoare, produse de cea mai buna calitate și o echipa de profesionisti care stie intotdeauna sa iti ofere tratamente personalizate.

Toti avem acelasi scop de a arata bine, de a obtine un “PERFECT BODY” insa corpurile noastre sunt diferite, reactioneaza diferit la stimuli, iar pentru acest lucru avem o gama variata de proceduri și o echipa super-pregatita sa iti ofere solutii personalizate pentru a ajunge la rezultatele dorite în cel mai scurt timp posibil.

Investim in permanenta in aparaturi, in echipa, in produse de calitate si avem grija intotdeauna sa va oferim servicii premium la preturi accesibile tuturor!

1

Servicii Ireprosabile

3 (2)

Tratamente Inovative

3 (1)

Pachete Promotionale

2 (3)

Proceduri Personalizate

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights