Criolipoliza

Criolipoliza CoolTech

Criolipoliza este o procedura de remodelare corporala ce elimina rapid grasimea (lipoliza) prin racire (crio), fiind una dintre cele mai apreciate si cautate tratamente non-invazive, aprobate FDA.
Cu ajutorul sau, se obtine o slabire localizata, centimetrii in plus fiind imediat eliminati din zonele tratate prin distrugerea celulelor grase.

Interventiile chirurgicale pot fi, acum, inlocuite cu proceduri sigure, fara riscuri sau efecte adverse, cum este Criolipoliza. Cu ajutorul acestui tratament, veti putea elimina celulele adipoase, pentru totdeauna, obtinand efectul de liposuctie mult dorit, fara anestezie, durere, taieturi sau perioade lungi de recuperare

Cele 2 aplicatoare ale CoolTech, il face si mai eficient, acoperind o suprafata mai mare a corpului, intr-o perioada mai scurta de timp. Temperatura scade pana la -10 grade Celsius la nivelul subcutanat, celulele adipoase fiind eliminate cu succes, fara ca tesutul adiacent sa fie afectat.

Va oferim solutii personalizate, concepute in functie de problemele fiecaruia, cu utilizarea unor tehnologii avansate si produse de calitate superioara.

perfectbody-23

Slabire localizata cu criolipoliza

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights