Tesla Beauty

Slabeste si creste masa musculara

Tesla Beauty este una dintre cele mai noi tehnologii aprobata FDA, ce are ca rol stimularea neuromusculara, revolutionand tratamentele corporale destinate tonifierii musculaturii si slabirii.
Aparatul contracta muschii de aproximativ 20.000 de ori in doar 30 de minute, cu ajutorul impulsurilor electromagnetice. Astfel, corpul poate pierde pana la 19% grasime si poate dobandi pana la 16% mai multa masa musculara, dupa doar o sedinta de tratament.

Tesla Beauty se traduce prin energie electro-magnetica focalizata ce produce contractii musculare supramaximale. Muschii raspund printr-o remodelare profunda a structurii interne: cresterea miofibrilelor, crearea de noi lanțuri de proteine si fibre musculare.

Tratamentul este destinat atat barbatilor, cat si femeilor, fiind non-invaziv si nedureros.
Este extrem de eficient astfel ca rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima sedinta atat in ceea ce priveste dezvoltarea masei musculare, cat si liftingul fesier.

Tesla Beauty se diferentiaza de alte tehnologii, prin dualitatea sa, fiind utilizat pentru eliminarea celulelor adipoase, dar si pentru stimularea formarii fibrelor musculare, in acelasi timp.

perfectbody-16

Scade in cm si creste-ti masa musculara!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights