Cavitatie

Scapa de celulita si de cm in plus

Cavitatia este un tratament de remodelare corporala, remarcabil, ce reduce eficient si rapid, depozitele de grasime in exces, fara ca tesuturile adiacente sa fie afectate.
Distrugerea adipocitelor elibereaza grasimile localizate intracelular, care, ulterior, sunt metabolizate natural.

Cavitatia este un tratament simplu si nedureros, cu rezultate rapide, vizibile inca de la prima sedinta. In saptamanile de dupa tratament, zonele tratate se vor reduce cu 1-5 cm.

Pe langa reducerea considerabila a tesutului adipos, Cavitatia restaureaza fluxul sangvin si stimuleaza fibroblastele, imbunatatind elasticitatea si fermitatea pielii. De asemenea, este stimulata productia de colagen nou de catre energia generata de radiofrecventa, care actioneaza in straturile profunde ale pielii.

Astfel, corpul este armonios conturat, iar pielea devine mai sanatoasa si mai ferma.
Asiguram drenaj limfatic dupa fiecare sedinta de Cavitatie, pentru maximizarea efectului terapeutic.

perfectbody-17

Must-have in remodelare corporala!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights