HIFU Corporal 4D

Cea mai noua tehnologie de lifting

Terapia High Intensity Focused Ultrasound 4D (HIFU 4D) are efect de lifting facial si corporal, putand fi accesata cu incredere de catre oricine isi doreste sa imbunatateasca aspectul pielii, intr-un mod semnificativ si vizibil.

Folosind ultrasunete focalizate de inalta intensitate, tratamentul actioneaza in profunzimea dermului, nu doar la suprafata, ceea ce inseamna ca efectele sunt extraordinare si de lunga durata.

Tehnologia actioneaza ca un “bisturiu cu ultrasunete”, avand 3 functii uimitoare: tonifiere, lifting si remodelare faciala, producand contractarea fibrelor de colagen, fiind stimulat, de asemenea, si mecanismul de autoreparare si recuperare a elasticitatii, dar nu numai.

Terapia regenereaza stratul de colagen aflat la 3 mm sub piele, solutionand problemele imbatranirii prin recuperarea elasticitatii pielii, netezirea ridurilor, albirea si reducerea porilor.

HIFU stimuleaza productia de colagen in fundatia pielii, fara sa afecteze tesuturile adiacente, procesul de rejuvenare fiind declansat imediat dupa primul tratament.

Corpul demareaza instant procesul de reparare a tesuturilor interioare, ce sunt afectate de caldura ultrasunetelor, producand colagen si elastina, intr-un ritm alert.

Cu ajutorul tratamentelor adecvate, ce raspund necesitatilor fiecaruia dintre voi, puteti obtine rezultatele mult asteptate, fara operatii complicate si riscante, atat la nivel facial, cat si la nivel corporal.

Inlocuieste bisturiul cu tehnologie 4D

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights