Glowskin

Tehnologie inovativa

La Perfect Body Salon, dorintele clientilor nostri sunt intotdeauna pe primul loc, iar toate eforturile si actiunile noastre sunt directionate in acest sens.

Glow Skin detine un sistem integrat de remodelare corporala 4-in-1 si tratamente faciale 3-in-1, ce combina numeroase tehnologii avansate astfel incat sa asigure obtinerea celor mai bune rezultate, la ambele nivele.

Functii ca Vacuum, Radiofrecventa, LED, Oscilatii transdermice sunt reunite in cadrul acestui tratament pentru a oferi beneficii atat la nivel corporal, cat si la nivel facial, tratamentele fiind personalizate in functie de rezultatele dorite, precum si in functie de caracteristicile pielii si de problemele specifice.

perfectbody-17

Glowskin este tratamentul ideal pentru fata si corp

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Detalii Contact

Programeaza-te!

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a face cunostinta cu o echipa de profesionisti dedicata misiunii sale: aceea de a obtine transformarea mult dorita! Detinem o experienta vasta in domeniul tratamentelor faciale, remodelarii corporale cat și epilarii definitive si suntem pregatiti sa va oferim informatiile și solutiile de care aveti nevoie!

Verified by MonsterInsights